Spana in årets prislista!

I år levererar vi precis som föregående år en tydlig och enkel prislista. Med kortfattad teknisk data kan du med lätthet få en överblick över nyheter, produkter samt vilka regleringar och tillbehör som hör till vilken produkt.

Året som gått har varit ett produktivt år vilket nu ger oss en prislista som är fylld till brädden med inte mindre än 12 stycken nyheter. Sortimentet har närmare bestämt utökats med luftridån PAEC2500, sju nya värmestrålare, två fläktluftvärmare, en fläktluftkylare och en konvektor.

För andra året i rad kan vi presentera ett utökat sortiment av värmestrålare. Nyheterna Infralu, Infraframe, Infraglas och Infratower har tagits fram för utomhusbruk och låter dig som kund krama ur lite extra ur den svenska sommaren.

För kylrum har vi tagit fram ytterligare komplettering i form av vår nya luftridå PAEC2500 som tillverkas med EC-motor och steglös styrning av luftflödet. Med en luftridå för ditt kylrum kan du få upp till 80% i besparingar och förebygga isbildning. Dessutom är PAEC-serien både snygg och enkel att använda.

Fråga oss gärna om du vill få hjälp med dimensionering eller placeringstips, vi kan våra produkter!

Klicka här för att se prislistan!