Bli vår nya kollega inom Customer Service!

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett framgångsrikt och stabilt företag. Här finns utrymme för spontanitet, flexibilitet och humor som skapar grunden till vår arbetsglädje.

Frico är den ledande tillverkaren av luftridåer, värmestrålare och värmefläktar inom Europa. Sedan 1932 har Frico utvecklat och tillverkat energieffektiva produkter för ett komfortabelt inneklimat. Idag finns Frico representerat i 70 länder via dotterbolag eller distributörer. Huvudkontor ligger i Partille utanför Göteborg, och bolaget ingår i Systemair.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med kundservice i ett globalt bolag där du ges goda möjligheter till personlig utveckling? Vi kan erbjuda dig en plats i ett glädjefyllt team där självständighet och initiativ är en självklar del i arbetet. Som Customer Service på kundserviceavdelningen arbetar du dagligen med orderläggning, offerthantering och kundsupport av olika slag. I denna roll ansvarar du för att bygga goda relationer och i ditt arbete har du kontakt med kunder, återförsäljare och distributörer såväl i Sverige som internationellt.

Din profil
Vi tror att du har en gymnasial utbildning med inriktning mot service eller administration. Vi ser gärna att du har minst tre års tidigare erfarenhet av ett kundnära arbete innefattande t.ex. administration, kundservice, support eller försäljning. Tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter relaterade till export är meriterande.

Som person drivs du av att leverera och besitter en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är en ansvarstagande lagspelare som är affärs- och serivceinriktad samt entusiastisk. God kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska samt Office-paketet är ett krav.

Övrig information
•Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid vårt huvudkontor i Partille strax utanför Göteborg. Eventuell prövotid kan komma att tillämpas.
•Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.
•Tjänsteresor kan förekomma, därav är B-körkort är ett krav.
•Sista ansökningsdag är 2019-06-18.

Ansök här

Kontaktpersoner
Yvonne Stenholm (Vid frågor om tjänsten)
Customer Service Manager
031-336 86 16

Linnea Berg (Vid frågor om rekryteringsprocessen)
HR Business Partner
0222-443 80

Frico har tagit ställning till rekryteringskanaler och tackar nej till annonsförsäljning och rekryteringstjänster.