Utesäljare till vårt drivna Nordic Sales team

Vill du arbeta med försäljning i ett globalt bolag där du ges goda möjligheter till personlig utveckling? Vi kan erbjuda dig en plats i vårt drivna Nordic Sales team som har målet inställt på ökad försäljningsvolym och lönsamhet.

Frico är den ledande tillverkaren av luftridåer, värmestrålare och värmefläktar inom Europa. Sedan 1932 har Frico utvecklat och tillverkat energieffektiva produkter för ett komfortabelt inneklimat. Idag finns Frico representerat i 70 länder via dotterbolag eller distributörer. Huvudkontor ligger i Partille utanför Göteborg, och bolaget ingår i Systemair.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett framgångsrikt och stabilt företag. Här finns utrymme för spontanitet, flexibilitet och humor som skapar grunden till vår arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med försäljning i ett globalt bolag där du ges goda möjligheter till personlig utveckling? Vi kan erbjuda dig en plats i vårt drivna Nordic Sales team som har målet inställt på ökad försäljningsvolym och lönsamhet.

Som Utesäljare arbetar du med försäljning och bearbetning av nya och befintliga installatörer inom områdena VS, ventilation och el. I denna roll ansvarar du för att bygga goda relationer och i ditt arbete har du extern kontakt med t.ex. Projektledare, Kalkylatorer och Inköpare. Internt har du daglig kontakt med försäljnings-, produkt- och marknadsavdelningen.i ditt dagliga arbete ingår planering och utförande av kundbesök, deltagande vid mässor och event samt att erbjuda våra produkter på ett konsultativt sätt. Du rapporterar till Nordic Sales Manager.

Din profil

Vi tror att du har en gymnasieutbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning samt eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning, marknad eller ekonomi. Vi ser gärna att du har minst fem års tidigare erfarenhet av försäljning via återförsäljare eller mot installatörskunder samt kunskap om VS installatörsmarknaden.

Som person drivs du av att leverera och besitter en god kommunikativ förmåga. Du är en självgående affärs- och serviceinriktad teamspelare med ett högt engagemang. Du har goda kunskaper i svenska, engelska samt Office-paketet är ett krav. Kunskaper i Microsoft Dynamics är meriterande.

Övrig information


Ansök här

Kontaktpersoner
Johan Keifer (Vid frågor om tjänsten)
Nordic Sales Manager
031-336 86 60

Linnea Berg (Vid frågor om rekryteringsprocessen)
HR Business Partner
0222-443 80

Frico har tagit ställning till rekryteringskanaler och tackar nej till annonsförsäljning och rekryteringstjänster.